“Wat is er leuker dan nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke dingen doen. Of je talenten (her)ontdekken en ze verder ontwikkelen. Welzijn Velsen organiseert onder professionele begeleiding een breed scala aan activiteiten waaraan u kunt meedoen.”

Over Welzijn Velsen

Welzijn Velsen is al dertig jaar een begrip in de gemeente Velsen.

Zij biedt met zes buurthuizen, een vrijwil­ligerscentrale, elf peutercentra en drie jongerencentra en een breed scala aan welzijnsactiviteiten en -diensten aan. Bij Welzijn Velsen werken 80 professionals en meer dan 600 vrijwilligers!

Welzijn Velsen is er voor u. Wij zijn altijd dichtbij, in de wijk. Staan midden in de samenleving met activiteiten voor jong en oud. Denk daarbij aan beweegactiviteiten voor senioren in het buurthuis, of sportactiviteiten die de buurtsportcoaches voor de jeugd organiseren. Wilt u nieuwe mensen ontmoeten? U kunt bij ons klaverjassen, biljarten, of samen creatief bezig zijn. We organiseren wekelijks in diverse buurthuizen eettafels, waar u voor een klein bedrag kunt aanschuiven en gezellig met andere buurtbewoners kunt eten.  Houdt u van koken of wilt u klusjes doen bij mensen die dat zelf niet kunnen? Wij zoeken altijd vrijwilligers die ons kunnen helpen. Kom gerust eens langs bij ons servicecentrum vrijwilligerswerk om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op de website www.welzijnvelsen.nl vindt u alle activiteiten en diensten. U kunt ook altijd bij het buurthuis of wijkcentrum binnenlopen om te kijken wat er voor u te doen is.

Graag tot ziens!

Ik wil abonnee
worden!
space

Ik heb een
klus/verzoek!
space

Ik wil
vrijwilliger
worden!