“Nu ik wat ouder ben kan ik minder dingen zelf. En ik wil ook niet altijd een beroep op mijn kinderen doen, ze hebben het druk genoeg met hun eigen leven. Vandaar dat ik zo blij ben met Wonenplus. Zo kan ik mezelf prima redden.”

Over ons

Wonenplus Velsen biedt praktische diensten om plezierig zelfstandig te blijven wonen voor mensen van 65 jaar en ouder en voor mensen met een beperking.

Om gebruik te maken van wonenplus Velsen is het noodzakelijk een abonnement te nemen van €20,- per kalenderjaar.

Huurders van 65 jaar en ouder van woningcorporaties Velison Wonen, Woningbedrijf Velsen en Brederode Wonen, krijgen een korting op het abonnement, of kunnen gebruik maken van een gratis basisabonnement.

Diensten zijn kleine klussen in en om het huis, lichte tuinwerkzaamheden, hulp bij administratie tot belastingaangifte. Alles wordt gedaan door vrijwilligers.

Wat kost het?

U moet abonnee worden van Wonenplus Velsen om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Een jaarabonnement kost €20,- per kalenderjaar. Bent u 65 jaar of ouder en huurt u bij Velison Wonen, Woningbedrijf Velsen of Brederode Wonen? Dan kunt u €10,- per kalenderjaar korting op het abonnement krijgen of u krijgt een gratis basis klusabonnement.

Verder betaalt u de vrijwilliger die bij u de klus komt doen een onkostenvergoeding. Klussen mogen niet langer dan twee uur duren.

Ik wil abonnee
worden!
space

Ik heb een
klus/verzoek!
space

Ik wil
vrijwilliger
worden!