U kunt bij ons terecht voor kleine klusjes in en om het huis, lichte tuinwerkzaamheden, hulp bij administratie en belastingaangifte, boodschappen en het instellen van apparatuur.

boodschappen

Boodschappen

 

Als boodschappen doen voor u (even) niet meer mogelijk is en bestellen via internet ook geen optie is, dan kunt u Wonenplus Velsen inschakelen. Een vrijwilliger doet dan uw boodschappen en brengt die bij u thuis.
Kosten: € 3,50 per bezorging.

Wilt u liever mee met de boodschappen? Dan doen we het samen.
Kosten: € 1,50 per enkele rit plus 30 cent per kilometer.

boodschappen
apparatuur instellen

Apparatuur instellen

Voor het instellen van uw (nieuwe) televisie, computer, tablet of telefoon. Maar ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw magnetron. Kosten: starttarief €4,50 en €4,50 per uur of €2,25 per half uur. Er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht.

apparatuur instellen
klusjes in huis

Klusjes in en om het huis

Een lamp vervangen, het in elkaar zetten van een (Ikea) kastje, anti-inbraakvoorzieningen aanbrengen, een rolgordijn ophangen.
Kosten: starttarief €4,50 en €4,50 per uur. Er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht en een klus mag niet langer dan 2 uur duren.

klusjes in huis
Tuinklusjes

Tuinklusjes

Lichte tuinklusjes als onkruid wieden, wat takken snoeien of gras maaien. Voor het grote werk verwijzen wij u naar een hovenier.
Kosten: starttarief €4,50 en €4,50 per uur. Er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht en een klus mag niet meer dan 2 uur duren.

Tuinklusjes
administratie

Administratie

Rekeningen betalen, een incasso regelen, belangrijke papieren ordenen, etc. Eenmalig of met regelmaat samen de administratie doornemen.
Kosten: starttarief €4,50 en €4,50 per uur. Er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht en de klus mag niet langer dan 2 uur duren.

administratie
belastingzaken

Belastingzaken

Tussen 1 maart en 1 mei belastingaangifte in orde maken. Ook tussentijdse vragen met betrekking tot belastingzaken kunt u stellen.
Kosten: u betaalt €15 per ingevuld formulier. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht.

belastingzaken

Belcirkel

Iedere ochtend om 9 uur (en in het weekend of feestdagen om 9.30 uur) belt een vrijwilliger van de belcirkel de eerste persoon van de belcirkel. Die belt vervolgens de tweede, dit gaat door tot de laatste in de cirkel de vrijwilliger terugbelt. Neemt iemand niet op, dan komt de vrijwilliger in actie.

Deelname aan de belcirkel iets voor u of iemand uit uw omgeving? Bel Wonenplus Velsen 0255-518888 ma t/m donderdag van 10.00-12.00 uur

Kosten: Er zijn geen leeftijdscriteria of kosten aan verbonden

administratie
belastingzaken

Vervoer (met begeleiding)

Voor vervoer naar een arts of ziekenhuis, maar ook voor bijvoorbeeld bezoek aan familie.

Kosten: €4,50 voorrijkosten en €0,30 per km vanaf het huis van de abonnee en weer terug.

Voorwaarden en vergoedingen

De inzet van vrijwilligers is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wonenplus Velsen is niet aansprakelijk voor schade die niet valt onder de aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering voor vrijwilligers van Stichting Welzijn Velsen.

  • De klus mag niet meer dan 2 uur in beslag nemen.
  • Alleen als abonnee kunt u een beroep doen op Wonenplus Velsen.
  • Alle prijzen zijn onder voorbehoud.
  • De kosten voor eventuele noodzakelijke materialen zijn voor uw rekening.
  • De vergoeding voor het werk van de vrijwilliger wordt meteen na de uitvoering contant aan de vrijwilliger betaalt.

Ik wil abonnee
worden!
space

Ik heb een
klus/verzoek!
space

Ik wil
vrijwilliger
worden!